Hebbes.!! De 'Virtual Reality'


Iedereen met smartphone deze tegenwoordig gebruiken voor ervaren van reality. Een iPhone, een stuk karton en een paar zijn voldoende om je eigen personal reality-headset in elkaar te knutselen. Via iTunes kun je videos naar de en bekijken op het witte doek. In tegenstelling tot besproken headsets, is de HOMiDO compatibel met with de IPhone-6 Plus. Enhanced reality is een techniek die elementen aan de wereld. Combineer deze techniek met personal reality en je hebt weer een nieuwe ervaring.

Je hebt eigenlijk maar dingen nodig: een manier om p iPhone je hoofd te bevestigen met lenzen en applications die virtual ondersteunen. Helaas is dat ook een beperking, wish hierdoor passen alleen de Samsung Universe S5 en p IPhone-6 (maar niet p iPhone 6 Plus) in de headset. Update 26 februari 2016: We hebben het artikel met nieuwe VR-brillen en iOS-applications die je gebruiken met with deze personal reality headsets. Het is ergens logisch dat lensfabrikant Carl Zeiss een bril op de markt gebracht.

Ook de iPhone beschikt natuurlijk over voldoende om als digital reality- te gebruiken that is headset. Biedt HOMiDO ook een aantal applications een app om 3D- video 360graden- the te bekijken of video. De Durovis Leap 5 is een universele voor zowel Android- als Apple -smartphones. Google Cardboard is als je voor de eerste beste virtual reality bril keer kennis wilt maken met with virtual reality. Je hiervoor een stuk karton, lenzen, twee magneten that was twee met length van een stukje klittenband en elastiekje nodig om de te maken, 19 mm.
Posted in